خريد و دانلود گزارش كارآموزي طراحي و بهبود سيستم كنترل كيفيت (کامل 99 صفحه)
رشته مهندسي صنايع تحليل سيستمها
تعداد صفحات:99
نوع فايل :WORD
شركت پلاستيران
چکیده گزارش كارآموزي طراحي و بهبود سيستم كنترل كيفيت:
امروزه كيفيت به عنوان عامل اصلي در تصميمگيري مشتريان در مرحلة ارزيابي محصول و يا خدمات به كار ميرود. بدون شك همه بر اين باوريم كه محصول كيفيت و حضور در صحنة رقابت داخلي و جهاني با شعار دادن تحقق نمييابد بلكه دستيابي به اين امر مهم فقط با شناخت و استفاده از روشهاي علمي مربوطه امكانپذير است. از مجموعه روشهاي علمي مورد استفاده در علم كيفيت، روشهاي آماري اهميت خاص را دارا بوده و براي به كار بردن روشهاي آماري استفاده از رايانه امري بديهي است. آمار و در پي آن كنترل كيفيت، علومي هستند كه براساس دادههاي جمعآوري شده تخمين مي زنند و به تصميمگيري كمك ميكنند بنابراين كار با حجم دادههاي فراوان در راستاي تجزيه و تحليل و نيل به هدف امري اجتنابناپذير است.
SPC نيز يكي از تكنيكهايي ميباشد كه با استفاده از روشهاي آماري و در صورت اجراي صحيح، بهبود چشمگير كيفيت و كاهش قابل توجهي را در هزينه تمام شده كالا به ارمغان ميآورد. در پروژه حاضر سعي شده است با استفاده از نمودارهاي تجزيه و تحليل به سئوالات زير پاسخ داده شود:
1.مواد اوليه با چه مجوزي وارد ميشوند؟
2.اقلام نيم ساخته با چه مجوزي وارد مرحلة بعدي ميشوند؟
3.قطعات تمام شده با چه مجوزي جهت خريدار ارسال ميشوند؟
فهرست گزارش كارآموزي طراحي و بهبود سيستم كنترل كيفيت:
فصل اول:
شناختي مختصر در مورد كنترل كيفيت آماري
فصل دوم:
معرفي شركت انتخاب شده
فصل سوم:
معرفي تفضيلي محصولات
فصل چهارم
استاندارد محصولات انتخاب شده
فصل پنجم
طرح كنترل كيفيت آماري محصولات كارخانه
فصل ششم
نمودار درصد ضايعات باك پژو
بخش اول: نتايج حاصل از بررسي نمودارهاي فوق
بخش دوم: محاسبات مربوط به نمودارهاي كنترل P و P تثبيت شده و خطاي نوع II
بخش سوم: منحني مشخصة عملكرد نمودار كنترل P
بخش چهارم: محاسبات و نمودارها
فهرست منابع و مآخذ
قسمتي از گزارش كارآموزي طراحي و بهبود سيستم كنترل كيفيت:
هزينههاي كيفيت
هزينههاي مرتبط با توليد، شناسايي، تعمير و يا اجتناب از توليد محصولات فاقد انطباق را هزينههاي كيفيت مينامند. اغلب سازمانهاي توليدي و خدماتي معمولاً هزينههاي كيفيت را به چهار گروه تقسيمبندي ميكنند:
هزينههاي پيشگيري، هزينههاي ارزيابي، هزينههاي خرابي داخلي و هزينههاي خرابي خارچي. هزينههاي پيشگيري آن دسته از هزينههايي هستند كه در ارتباط با طراحي و توليد محصول جهت پيشگيري از توليد محصولات فاقد انطباق صرف گرديدهاند مانند طراحي محصول / فرآيند.
هزينة ارزيابي: آن دسته از هزينههايي هستند كه به دليل اندازهگيري، ارزيابي يا مميزي محصولات قطعات و مواد خريداري شده جهت كسب اطمينان از اينكه آنها با استانداردهاي از قبل تعيين شده انطباق دارند و به وجود ميآيند مانند بارزي و آزمايش مواد ورودي.
هزينههاي خرابي داخلي: هزينههاي داخلي زماني به وجود ميآيند كه محصولات قطعات مواد و خدمات ارائه شده نتوانند خواستههاي كيفي مورد نظر را برآورده سازند اين گونه عدم توانايي ها قبل از رسيدن به دست مشتري در درون سازمان شناسايي ميگردنند مانند: دوبارهكاري.