تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

فروشگاه ایرانی، دارای هزاران فایل ، نرم افزار ، مقاله ، پایان نامه، کارآموزی دانشجویی ،نمونه سوال و .... می باشد. درصورت هرگونه سوال،نظر ،انتقاد و ... میتوانید در قسمت تماس با ما پیام خود را برای ما ارسال کنید.


دسته بندی سایت

محبوب ترین ها

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا

برچسب های مهم

آمار بازدید سایت

پیوند ها

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 31
  • بازدید دیروز : 368
  • بازدید کل : 499046

دانلود گزارش كارآموزي بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو)-کامل


دانلود گزارش كارآموزي بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو)-کامل

خريد و دانلود گزارش كارآموزي بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو)-کامل

تعداد صفحات:173
نوع فايل :WORD

 

مقدمه گزارش كارآموزي بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو):

مقدمه
غلات
غلات در واقع گونه ای از خانواده گندمیان (گرامینه ها) هستند که گیاهان علفی تک لپه ای بوده و دانه های ریز آنها، مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخه ی زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان می رسانند.
گونه های سردسیری غلات (گندم، جو و چاودار) در فصل پاییز و اوایل بهار کشت شده و در اواسط تا اواخر تابستان هم برداشت می شوند. گونه های گرمسیری غلات (برنج، ذرت، ذرت خوشه ای و ارزن) نیز با توجه به شرایط آب و هوایی در اواخر بهار یا اوایل تابستان کشت شده و اواخر تابستان یا اوایل پاییز هم برداشت می شوند.

 

فهرست گزارش كارآموزي بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو):
فصل اول
مقدمه------------------------------------------------- 5
تاریخچه محصولات----------------------------------------9
تاریخچه کارخانه---------------------------------------- 10
ظرفیت تولید------------------------------------------- 11

فصل دوم
مواد اولیه مورد استفاده---------------------------------12
کنترل کیفیت آنها----------------------------------------17
فصل سوم
تجهیزات و ماشین آلات و نحوه قرار گیری آنها در
خطوط مختلف تولید------------------------------------------ 31
سیستم شستشو و تصفیه فاضلاب-----------------------------32

فصل جهارم
تجهیزات آزمایشگاهی-----------------------------------33
انواع مختلف آزمایشات------------------------------------63
استانداردها-------------------------------------------- 136

فصل پنجم
نتیجه گیری-------------------------------------------- 166
انتقادات------------------------------------------------167
پیشنهادات----------------------------------------------168

فصل ششم
منابع و مراجع-------------------------------------------- 169

 

قسمتي از گزارش كارآموزي بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو):

تاریخچه کارخانه:
شرکت صنعتی پارس مینو در سال 1338 تاسیس و با ایجاد فضای کارخانجات خود در محل کیلومتر 10 جاده مخصوص کرج در خلال 49 سال حیات صنعتی و از ابتدای فعالیت ه نقش محوری و پیشتاز را در تولید انواع بیسکوییت ،شکلات،ویفر،آدامس،فرآورده های حجیم شده غلات ،پاستیل و پودر ژله داشته است و به منظور کنترل کیفیت تولیدات از همان ابتدا آزمایشگاه های مجهز غذایی را احداث و آزمون کلیه مواد مصرفی و محصولات تولیدی را با استفاده از متد های معتبر عهده دار بوده است و در سال 1379 به منظور دستیابی به فضای مطلوب تر و منطبق با استانداردهای خاص ساختمانی آزمایشگاه در محل مستقل و مناسب تری احداث گردید .
از نیمه سال 1379 در راستای سیاست گذاری جدید مدیریت بخش های مختلف پارس مینو بر اساس نوع فعالیت مجزا شد و به همین منوال نیز آزمایشگاه های غذایی از نظر سازمانی مستقل و زیر نظر مدیریت مرکزی پارس مینو با چارت جدید سازمانی به شرکت های داخلی ارائه خدمات می نماید ،به منظور دستیابی به هدف افزایش کیفیت عملکرد نیز سعی در استقرار استاندارد سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه شده است .
دامنه کاری آزمایشگاه
آزمایشگاه غذایی پارس مینو به صورت تخصصی با کادر مجرب و متبحر در دو بخش میکروبیولوژی وشیمی وهمکاری در پروژه های تحقیقاتی دانشگاهی در زمینه های ذیل فعالیت می نماید .
1)آنالیز مواد اولیه مورد استفاده صنایع شیرینی و شکلات و غلات به تعداد 80 نوع مانند : انواع آرد و بلغور ،انواع روغن و چربی ها ،شیرین کننده ها ،شیر و فرآورده های آن ،آهن در غلات و شیر مواد بسته بندی و مواد افزودنی ها .
2)آنالیز محصولات شامل : انواع شکلات ،بیسکوییت و ویفر ،آدامس ،اسنک ها ،آب میوه جات ،پودر ژله و کیک ،انواع رب ،ژله فرم دار ،شربت ها ،چای،عسل،نان،کیک و کلوچه ،ماکارونی،تافی وآبنبات و... به تعداد 28 محصول متفاوت .

 

ظرفيت خط توليد آدامس:
ظرفيت اين كارخانه براي توليد آدامس به طور متوسط 18 وان پلاستيكي در روز است كه توليد و اندازه‌ي طعم‌ها بسته به فصل و تقاضاي مشتري قابل تغيير است.


ظرفیت تولید بیسکویت:
ساخت و بسته بندی بیسکوییت د رکارخانه مینو در 3 طبقه انجام می گیرد در طبقه سوم 3 سیلو قرار دارد که ظرفیت هر سیلو 33 تن می باشد که در 2 تا از سیلوها حاوی آرد ستاره و دیگری حاوی آرد نان می باشند (ارد ستاره برای تردی و پتی مانژ و ارد نان برا نارگیلی )


مبلغ واقعی 16,000 تومان    50% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 8,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 988

مطالب تصادفی

  • کتاب صوتی چگونه در بورس ۲ میلیون دلار بدست آوردم
  • متن انگلیسی و ترجمه درس متون حقوقی 4 رشته حقوق - a level and as level law - بر اساس کتاب مارتین هانت
  • نمونه سوال و جواب همراه با کاملترین جزوه آزمون نهایی ضمن خدمت شمیم دانش فرهنگیان آموزش و پرورش ( بیش از 430 سوال قابل جستجو با فرمت word )
  • پکیج آموزشی کشت کلیه گیاهان و سبزیجات و میوجات به روش هیدروپونیک در خانه
  • چه راههایی برای بالا بردن تحمل خود در برابر نظر دیگران در خانواده مدرسه و جامعه پیشنهاد می کنید.

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد